IT is mensenwerk

Direct, open, eerlijk, afspraak is afspraak, de klant centraal, snel & flexibel prettig zaken doen. Krijg je er al zin in? Dan adviseren wij je om snel verder te lezen, want dit is precies waar wij voor staan.

Wat wij doen

IT is een belangrijk aspect waar veel bedrijven zich niet op focussen tijdens een innovatieslag. Wij werpen een professionele en frisse blik op de digitale toekomst van bedrijven. Wat zijn de ontwikkelingen binnen een vakgebied, binnen een doelgroep? Kan het bedrijf over 5 jaar nog communiceren zoals zij willen? Ons team van specialisten staat klaar met het advies, de implementatie en de totale nazorg van de juiste IT-oplossingen.

Vacature | Microsoft Teams functioneel beheerder

Zie jij snel verbanden? Heb jij snel inzicht in hoe mensen samenwerken? Breng jij graag structuur aan in de werkzaamheden van organisaties?
Doe je dit met je passie voor Microsoft 365 en met name Microsoft Teams? Dan pas jij bij ons team!

Bekijk vacature »

Vacature | SharePoint consultant/functioneel beheerder

Hoe schep ik orde in de chaos? Waar beland al mijn data? Hoe zorg ik ervoor dat mijn mensen bij gegevens kunnen die zij nodig hebben? Zijn dit vraagstukken waarmee jij organisatie graag helpt om de structuur en rust weer te vinden. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature »

Staat jouw ideale functie er niet tussen?